T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü Bilecik Devlet Hastanesi

Hasta Ziyaretleri ve Saatleri Hakkında Düzenleme

Güncelleme Tarihi: 13/03/2020

ZİYARET KURALLARI

Sağlık Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Koronavirüs Bilim kurulunun önerileri doğrultusunda alınan sıkı tedbirlere ek olarak temasın azaltılmasına yönelik;

• 1-Hasta ziyaretlerinin mart-nisan ayı boyunca mesai saatleri içerisinde yapılmaması,
  • 2-Akşam ziyaret saatleri içerisinde (19:00/20:00), sadece hastanede yatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tek kişinin ziyaretine izin verilmiştir.
  • 3-Yoğun bakımda ve palyatif bakım servislerinde yatan hasta ziyaretleri kaldırılmıştır.
  • 4-Hasta refakat hizmetlerinin sınırlı sayıda tutularak mümkünse aynı kişi tarafından sağlanması gerekmektedir.

TÜM HASTA VE YAKINLARININ BİLGİSİNE SUNULUR.